Saturday, May 11, 2013

Täällä taas! :D:D:D:D


Nonni! Täällä sitä taas kirjotellaan...ja melkein uusin ideoin. Olin kyllä visusti päättänyt, että tämä blogi pysyy kiinni. Mutta mulla ei ole ennenkään ollut vaikeuksia muuttaa mieltäni, joten pyörrän pyhät sanani ja ihan häpeämättä aloitan taas kaiken alusta.

Idean poikanen tähän hullutukseen syntyi eilen, kun odottelin Robia parkkipaikalla ja harmittelin siinä, että en tullut ottaneeksi kameraa mukaan. Mutta sitten hokasin, että hei, onhan mulla iPhone, sillähän puolimaailmaa ottaa kuvia. Joten koklataan nyt sitten. Ja tässä on nyt sitten mun ekat iPhone kuvat, iPadilla oon ottanut muutaman kuvan, mutta se innostus jäi ihan puolitiehen.

Mulle oli jäänyt jotenkin sellanen käsitys jostain hamasta menneisyydestä, että puhelimella otetut kuvat on kamalan pieniä. Mutta yllätyin oikein ilokseni, kun kuvat onkin itseasiassa aika isoja, en muuttanut niiden kokoa, kroppasin vaan pari kuvaa neliöksi, mutta muuten kuvat on just eikä melkein sellasia kun puhelimesta tänne lättäsin.

Niin, siis ideana on nyt sellanen, että alan pitään tätä blogia ikäänkuin jonkilaisena kuvapäiväkirjana, laitan tänne kuvia, joista en löydä minkäänlaista kuvataiteellista arvoa. Tänne tulee siis etupäässä tosta noin vaan räpsittyjä iPhone kuvia.


Ja samalla voin sitten kirjata tänne muistiin vähän sitä sun tätä. Esimerkkinä olkoon se, että Jakaranda kukkii toukokuun puolessavälissä.Ja loppuun vielä yks kukka kuva, joka ei laadullaan hurmaa, mutta tuo tuoki tavallinen kukka(en muista nyt lajin nimeä) ansaitsee tulla täällä noteeratuksi. Sitä nimittäin on istutettu tänne kaikkialle, se on tänne alkuperäinen kasvi, joten se jaksaa vastustaa helteitä ja kuivuutta. Se jaksaa koristaa eriväreissä tienpientareita ja kukkapenkkejä olosuhteissa, joissa oikein mikään muu ei menesty.

Ja helteistä puheen ollen, istun tässä hikipäässä, kello on melkein puoli yhdeksän illalla, siellä on vieläkin 27C, onneksi sentään yöksi luvataan jopa 18C, joka tuntuu aika mukavan viileältä. Vielä ei ole kesä, joten ens viikonkin sääennuste on vielä ihan siedettävä, kun pysytellään alta 30C, niin lupaan olla valittamatta...oops, huomiseksi luvataankin 36C. Mutta maanantaina sitten hiukan hellittää. Että sellasia.

Toinen syy tän blogin avaamiseen on myö se, että jatkossa kirjoittelen varmaan vaan englanninkielellä tuonne mun pääblogille, pyhitän sen nyt ihan bisnekselle. Olkoon tämä blogi nyt sitten pyhitetty omalle arjelleni. Ja mistä sitä tietää, tässä voi olla two in one, eli kaksi postausta yhellä kertaa - ensimmäinen ja viimeinen. Mutta kuka sitä nyt jaksaa miettä. Eli tervetuloa taas kertaallen. Katsotaan miten tässä käy. ;)

Jostain syystä tää biisi soi päässäni tätä blogia käynnistellessäni, annetaan Ismo päättä tämä lähetys...

6 comments:

 1. No tervetuloa takaisin =D

  Ihanan lämmintä siellä. Täällä suomessa kevät on jo vihdoin tullut. Sää on Hesassa n. 15-20 ja tällä viikolla pienet hiirenkorvat tulivat puihin.

  Kun vaihdoin oman puhelimeni, niin yllätyin kanssa sitä miten hyviä kuvia tuolla iphonella tulee. Edellinen oli aivan surkea "kameraksi".

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Birgitta. Kevät on siellä Suomessa niin ihanaa aikaa. Ja tosiaan, iphonen kuvat on ihan kuin eri planeetalta mun edelliseen puhelimeen verrattuna. :)

   Delete
 2. Kiva, tervetuloa takaisin tosiaan!
  Kiva kuulla sun kuulumisia ja nähdä kuvia (laadusta viis) pitkästä aikaa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tiina, tuntuu tosi mukavalta, kun täällä on vielä jopa lukijoitakin. ;)

   Delete
  2. Siis ainakin kaksi lukijaa! :D

   Delete
 3. =) Ihanaa, vahingossa kurkkasin ja olitkin ottanut tämän uudestaan käyttöön!! Mulla on niiiiiiin ikävä sua! =)

  ReplyDelete